جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

لیبل گذاری غذاهای دریایی گیاهی

مشاهده فهرست محتوا

اتحادیه اروپا: هیچ قوانین جدیدی برای لیبل گذاری غذاهای دریایی گیاهی (Plant-Based Seafood) نیاز نیست.

اتحادیه اروپا ادعاها در مورد لیبل گذاری نامشخص جایگزین های غذاهای دریایی گیاهی (Plant-Based Seafood) را رد کرده و ادعا می کند که قوانین اتحادیه اروپا کافی است و اجرای آن بر عهده هر کشور است.

اداره کل شیلات اتحادیه اروپا (DG MARE) نگرانی های مطرح شده توسط بازار را رد کرده است.

کنسول مشاوره ای (MAC) در مورد لیبل گذاری نامشخص جایگزین‌های غذاهای دریایی گیاهی(Plant-Based Seafood) ، با تاکید مجدد بر اینکه قوانین موجود به اندازه کافی واضح است و این به کشورهای عضو آن بستگی دارد که چگونه آنها را اجرا کنند.

MAC در ابتدا در ژوئن 2021 توصیه هایی را به کمیسیون اروپا در مورد لیبل گذاری محصولات غذایی دریایی گیاهی (Plant-Based Seafood) ارائه کرد و کمیسیون به این نتیجه رسید که قوانین موجود در اواخر سال نیازی به اصلاح ندارد.

دو سال بعد، MAC مجدداً در ماه می راجب به موارد جدید از رویه‌های لیبل‌گذاری نامشخص به کمیسیون نامه نوشت و به محصولات جدید گیاهی در هلند، اسپانیا و جمهوری چک که از نام‌ انواع غذاهای دریایی، اشاره داشتن به دریا، یا تصاویر برجسته از غذاهای دریایی وحشی روی بسته بندی استفاده می کردند، اشاره کرد.

با این حال، DG MARE یک بار دیگر حکم داد که قوانین موجود اتحادیه اروپا کافی هستند.

در این بیانیه آمده است: «این وظیفه کشورهای عضو است که قوانین اتحادیه اروپا را اجرا کنند، به ویژه برای اطمینان از اینکه مصرف کنندگان اتحادیه اروپا در معرض اطلاعات اشتباه و گمراه کننده درباره مواد غذایی قرار نگیرند. ارزیابی اینکه آیا یک اصطلاح خاص می‌تواند مصرف‌کنندگان را گمراه کند یا نه، جنبه زبانی و فرهنگی دارد و مقامات ملی بهترین موقعیت را دارند که چنین ارزیابی را با توجه به مفاد موجود در قوانین FIC انجام دهند.

به طور مشخص، طبق ماده هفت FIC، اطلاعات مواد غذایی نباید در مورد ویژگی های غذا و به ویژه ماهیت، هویت، خواص و ترکیب آن گمراه کننده باشد.

این مقاله موارد گمراه کننده در اطلاعات مواد غذایی را این‌گونه توصیف می‌کند: پیشنهاد از طریق ظاهر، نمایش به صورت عکس و تصویری، وجود یک غذا یا یک ماده خاص، بطوری که فقط یک جزء در آن وجود دارد، با یک ماده متفاوت دیگر جایگزین شده است. با این حال، DG MARE گفت که نمونه‌های مشابهی که توسط MAC برای غذاهای دریایی گیاهی (Plant-Based Seafood)  مشخص شده‌اند، احتمالاً می‌توانند جایگزین‌هایی برای دیگر دسته‌های غذایی باشند.

DG MARE در پایان گفت: با توجه به اینکه مقررات FIC برای همه محصولات غذایی اعمال می شود، مسئولیت اجرای آنها به عهده دولت های عضو است که تصمیم بگیرند آیا موارد خاص با مفاد مقررات FIC مطابقت ندارد یا نه؟

این قوانین یک چارچوب روشن و کافی برای این ارزیابی ارائه می‌کند و بنابراین، در این مرحله نیازی به اقدامات خاص بیشتر در مورد جایگزین‌های غذاهای دریایی نیست.

کمک به سلامت استخوان
بهبود دسترسی به منابع فسفر موجود در منابع گیاهی خوراک
بهبود استفاده از مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، منیزیم و عناصر کمیاب
کاهش اثرات ضدتغذیه‌ای اسیدفایتیک جیره و انعطاف‌پذیری بیشتر فرمولاسیون خوراک

اشتراک گذاری

کاهش استرس و بهبود عملکرد سیستم ایمنی
افزایش راندمان خوراک و کاهش هزینه تولید به واسطه افزایش عملکرد
افزایش نرخ باروری
افزایش عملکرد رشد در طیور و آبزیان با افزایش سطح کراتین
پیش‌ساز کراتین به عنوان ماده‌ای مهم جهت رشد عضلانی

اشتراک گذاری

کاهش استرس و بهبود نرخ بقا در آبزیان
افزایش کیفیت تخم مرغ با افزایش ضخامت پوسته و آلبومین
بهبود عملکرد رشد طیور، آبزیان به ویژه کپور و ماهیان آزاد
تقویت عملکرد سیستم ایمنی در ماهی و میگو
بهبود پاسخ به استرس به واسطه عملکرد بهتر سیستم ایمنی پرنده

اشتراک گذاری

تنظیم فعالیت آنزیم‌ها
نقش مهم در انتشار انتقال دهنده‌های عصبی در مغز مانند استیل کولین
بهبود عملکرد آنزیم‌های گوارشی و سلامت باروری
سنتز و تجزیه چربی (لیپیدها) و اثر آن در متابولیسم انرژی
پیشگیری از بیماری‌های کبد و نقش آن در درمان کبد چرب در طیور

اشتراک گذاری

مقالات مشابه

31 اردیبهشت 1403

مونو کلسیم فسفات چیست؟ مونو کلسیم فسفات (Monocalcium Phosphate) با فرمول شیمیایی CaH۴P۲O۸، یکی از مهمترین مکمل های معدنی در تغذیه طیور است. اغلب به

گروه آبزی پروری خاورمیانه برای عرضه اولیه (آی پی اُ) دبی برنامه ریزی می کند گروه آکوآ بریج (فعال حوزه آبزی پروری در خاورمیانه) فعالانه

5 اردیبهشت 1403

متیونین هیدروکسی آنالوگ چیست؟ متیونین هیدروکسی آنالوگ (Methionine Hydroxy Analog) یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان جایگزینی نوین برای متیونین در تغذیه طیور استفاده

6 مرداد 1398

قائم مقام وزیر صمت گفت: همه اختیارات وزارت جهادکشاورزی در حوزه بازرگانی به وزارت صمت منتقل شد. حسین مدرس خیابانی در نخستین نشست خبری خود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *