جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

صادرات روزانه 150 تن تخم مرغ به عراق

مشاهده فهرست محتوا

مسئول برنامه ریزی تولید و صادرات اتحادیه مرغداران مرغ تخمگذار میهن،گفت:روزانه 10 کانتینر تخم مرغ از ایران وارد کشور عراق می‌شود.
محمد مرادی درباره شایعات قاچاق روزانه حجم بالای تخم مرغ از ایران به کشور عراق،اظهار کرد:روزانه 10 کانتینر تخم مرغ از ایران وارد کشور عراق می‌شود و این تعداد کانتینر نمی‌تواند بدون اطلاع مسئولان مربوطه آن کشور امکان ورود پیدا کند.
وی ادامه داد:در حال حاضر میزان صادرات روزانه تخم مرغ به طور متوسط به کشور عراق 150 تن است.
مرادی با بیان اینکه در برخی از روزها میزان صادرات به 200 تن نیز می‌رسد،افزود:پس از آنکه سازمان بهداشت جهانی دام (OIE) پاکی ایران از بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان را اعلام کرد کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان درخواست واردات تخم مرغ از ایران را بار دیگر تکرار کردند.
به گفته وی؛از تارخ اعلام پاکی ایران ( 98.2.7) تا امروز ایران بیش از 10 هزار تن تخم مرغ به کشورهای عراق و افغانستان با نظارت سازمان دامپزشکی کشور صادر کرده است.
مرادی در پاسخ به این پرسش که در مقاطعی شاهد توقف واردات تخم مرغ از سوی عراقی‌ها بوده‌‌ایم علت آن چه بود،گفت:در مقاطعی کوتاه کشور عراق به دلیل ملاحظات داخلی و حمایت از تولیدکنندگان خود واردات را متوقف می‌کند،اما با توجه به نیاز این کشور در مدت کوتاهی قیمت‌ها در این کشور افزایش و دوباره درخواست واردات می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه در حال پیگیری رسمی شدن واردات تخم مرغ به عراق هستیم،گفت:مسئولان مربوطه در این کشور از میزان واردات تخم مرغ مطلع هستند و مراحل اداری آن برای رسمی شدن در حال طی شدن است.
مسئول برنامه ریزی تولید و صادرات اتحادیه مرغداران مرغ تخمگذار میهن قیمت صادراتی تخم مرغ به کشور عراق را مطابق با داخل کشور عنوان کرد.
مرادی گفت:سود صادرات تخم مرغ اندک است و هدف اصلی ایران از صادرات حفظ بازار صادراتی خود در این کشور است چراکه پیش از این ترکیه تنها رقیب ایران در بازار تخم مرغ عراق بود اما اکنون کشورهای اوکراین و آذربایجان نیز در بازار این کشور حضور دارند.

 

کاهش هزینه خوراک و افزایش کارایی آن
بهبود ضریب تبدیل
افزایش رشد عضلانی و بهبود رشد
افزایش عملکرد تولید مثل
افزایش مقاومت در برابر بیماری‌ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

بهبود و افزایش عملکرد رشد
بهبود عملکرد سیستم ایمنی و افزایش کیفیت پر در پرندگان
کاهش ضریب تبدیل و افزایش راندمان خوراک
کاهش اثرات زیست محیطی به واسطه کاهش دفع تیتروژن
کاهش استفاده از منابع پروتئینی گران قیمت و اقتصادی نمودن قیمت خوراک

اشتراک گذاری

کاهش هزینه خوراک و افزایش کارایی آن
بهبود ضریب تبدیل
افزایش رشد عضلانی و بهبود رشد
افزایش عملکرد تولید مثل
افزایش مقاومت در برابر بیماری‌ها

اشتراک گذاری

مقالات مشابه

6 مرداد 1398

قائم مقام وزیر صمت گفت: همه اختیارات وزارت جهادکشاورزی در حوزه بازرگانی به وزارت صمت منتقل شد. حسین مدرس خیابانی در نخستین نشست خبری خود

25 آذر 1402

ال لیزین لیزین برای طیور یک اسید آمینه ضروری است که نقش حیاتی در رشد و سلامتی آنها ایفا می‌کند. این اسید آمینه در ساخت

16 دی 1402

ترئونین چیست؟ تغذیه مناسب و متعادل از اصول اولیه و اساسی در پرورش طیور است. ال ترئونین (L-Threonine) به عنوان یکی از اسید آمینه های

30 خرداد 1403

اسید آمینه چیست؟ آمینو اسیدها (Amino acids)، مولکول های آلی هستند که از یک گروه عاملی آمین (-NH2) و یک گروه عاملی کربوکسیل (-COOH) متصل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *